orang tengah stalk

Thursday, May 27, 2010

Have You Ever.... #1


Aku sangat yakin bukan aku sorang je yg selalu experience perkara ni..

Bila-bila la bila aku nk gosok gigi, aku recap penutup ubat gigi pastu aku letak kat berus gigi cm dlm iklan tuuuu..

Pastu sebelum start memberus gigi, aku akan letak smula ubat gigi dekat tempat asal atau mungkin ada sesetengah yang akan melakukan perkara lain seperti tengok muka di cermin, flush toilet dan sebagai nye sambil memegang berus gigi yg berubat gigi tadi..

Bila start berus gigi, tiba2 aku terasa macam,

1) Kenapa macam tak banyak buih ni?
2) Kenapa macam sikit je colgate aku ni..?

Rupa2nya, colgate itu telah jatuh 'betepek' kat atas lantai time aku sedang busy meletak kan colgate kt tempat nye..hmmmmm..mmg tension and buang masa aku laaaa kannnn..lalu aku ambil semula colgate dan letak smula kat berus gigi dan kalau dah malas aku teruskan je memberus dengan sisa2 colgate yg melekat di berus gigiku itu.. :P

Aku yakin semua orang pernah alami..


Fakta tentang gigi:

The tooth is kept alive by a supply of blood and nerves.

http://www.zephyrus.co.uk/teeth.html

1 comment:

amira fadzil said...

plz lah..bnde remeh btol..tape2..nice try la utk new blogger cm ko