orang tengah stalk

Thursday, April 21, 2011

Tiba-tiba nampak Akmal online, so aku tegurlah dia.






5 comments:

cimon said...

tak tau sape yg homesick skrg nie...si budak kecik or si kakak pd si budak kecik.

(^v^) hik3

azieazah said...

So sweetttt!

He need someone to talk to...

YAYA memang Kak Long yang prihatin, and a good listener..

Sian KEMAL, rindu semua orang, sampai ada nada jeles jer kat ICIK tuu..

ehhh kiter pun jeles kat ICIK, sebab dia cuti sampai 5 bulan.!

Hati Kering Yang Menyayangi Pisang Sepi said...

cik azie : nida pun jeles sgt, kalo dpt cuti keje 5 bulan sgt la best.. :)

cimon : aku pun rindu kat die gak sebnanye.. kdg2 aku selalu pk,selamat ke die kat sekolah tu..

Amira Fadzil said...

cis..kuajaq!

hoi hoi ko suh kemal doa ape ha?

nangka said...

hahahahaha..

he need someone utk berbicara nida...baek depan ko jer kot, belakang ko dia terlampau ganazz, rakusssss...hahahahaha..jgn marah yer... kot2 adik kemal tu kaki pukul mcm aku tak?? hehe...

spend la masa sikit utk dia...really weyh dak zmn skrg ni pelik sikit..mesti hang takut kan adik kemal hang ni klu xdjaga dgn baik, sure akan jd 'mental'..wow...luka dhati sape yg tahu nida...huhu

-rais