orang tengah stalk

Thursday, May 5, 2011

Dah lama aku tak update blogkan? Malas bercampur dengan last week aku pergi Phuket dalam 5 hari dari 25-29/4/11. Best sangat kot vacation kami. Ye la, semenjak bekerjaya ni, agak susah aku nak cuti panjang dan merehatkan minda. Kalau cuti pun, MC or EL sebab sengugut.. ngehngeh!! ;p

Ni ada gambar aku naik tuk-tuk dan gajah sebagai bukti, tak tipu woooo!! Aku tak panik pun naik gajah!! Pleaselah nak panik-panik..

Bye..






2 comments:

cimon said...

abg rambut afro bawak gajah, powerzZZ (^v^)

p/s: xde pics makanan kat sana? (T_T)

nangka said...

ah nida..kecewa aku..xde lgsg souvenir utk abg ko ni....aleh aleh ko tunjuk hp baru ko tu..eeeiiii geramnyaaaaaa