orang tengah stalk

Wednesday, January 5, 2011

Akak Faham Dik..

*Sekadar gambar hiasan, awek cun, balak macam kelakar sikit*

Khas untuk Adik yang sedang sangat in love itu,

Sejak semalam, akak dah 50 kali sekodeng blog awak.. Ramai betul followers awak. Tambah-tambah sejak bb awak famous ni kan.. tertonggeng-tonggeng sambut and tepis bola, akak memang suka cara permainan bb awak.. serious akak bangga time team Malaysia menang that day.. Akak tengok almost all your entries mesti ada je terselit bb awak.. You are really in love eh dik? It's ok, it's normal..

Adik, this is my only opinion, I really don't know your motive of doing that but I think you should stop being too expressive towards your bb in your blog.. Akak rasa it's not necessary to tell the world that he is yours, all the time almost in every blog entry sayang.. sikit-sikit je sudahlah..

You said you percaya jodohkan, but what you did macam tidak tele dengan kata-kata awak itu.. akak bukan tak suka, tapi bila akak baca entries awak, akak takut, kalau tiada jodoh (minta-minta takkan berlakulah..), nanti awak sakit sangat, merana jiwa raga, penat awak nak delete entry-entry awak yang penuh dengan kenangan bb awak itu.. again, boleh, tapi sikit-sikit je la eh sayang..

Akak rasa akak faham, mempunyai bb yang kacak dan menjadi perhatian ramai, membuatkan kita rasa tak keruan dan terancam.. ye la, bb handsomekan, petik jari 65875 perempuan datang.. bila-bila sahaja hati dan perasaan boleh berubah sebab banyak choices.. tiba-tiba je appreciation terhadap kita and the relationship selama ini boleh lenyap macam itu jaa.. banyak pilihan la katakan.. all you have to do now ye adik, just be the best of you and expect the unexpected :)

Sekian..

Penambahan: and adik, trust me, ini semua hanya satu fenomena and people will slowly forget about your bb and his contribution.. 'fenomena'.. faham tak? sekejap je semua ni.. jangan panic-panic sangat yee.. bawak bertenang.. inhaleeeeeeeeeeeeee.. exhaleeeeeeeeeeeeeeee.. inhale.. hhaaaarrrghhh!! *lepas kuat-kuat*

5 comments:

warisan melayu said...

terbaik entry kakak ni...aku sokong...

cimon said...

blog sape yg d review nie? (@_@)

Tasha said...

I'm one of your silent reader - delurking! I just have to comment.

Gila best entry ni. I LOLed so hard!
I so understand and agree with you. Hehe!

Hati Kering Yang Menyayangi Pisang Sepi said...

Hello there Tasha,

thanks for being one :)

kan..kan.. tak payah lah expressive sgt.. oklaa.. hamek laa.. balak ko laa.. semua org tau.. duhhh.. takot sgt..

Fakhrul said...

blog awek si khairul fahmi tu kan u?? yeah seems like she afraids of losing her BF to the fans. like the word "fenomena", dat is soo true.