orang tengah stalk

Saturday, February 5, 2011

Mak Bapak Tutup-tutup Anak Buka-buka

Aku dan family cousin aku tengah breakfast.. belakang kami adalah satu family ini, dari breakfast semalam we all dok usha depa sekeluarga.. anak dara 3 orang and the parents.. anak dara comel-comel yee.. mak dia pun comel.. bapak muka macam setahun tak mandi..

Cousin aku yang jantan dok usha-usha anak dara tu dengan obvoiusnya mereka tidak tahu untuk meng'cover' yee, aku rasa anak dara tu pun dah naik segan and control-control ayu dah.. sila jangan bagi middle finger dekat muka cousin aku dah lah.. macam ni!

"Tak faham betullah, mak bapak macam tu, tapi anak sexy gila"

" Mak bapak macam mana? Mak bapak tutup aurat ke?"

" haaaaa.."

" Yaya lagi suka macam itu, mak bapak tak paksa-paksa anak, as long as si anak know their limit and tak over step the border.. kira jangan break their trust towards you ja laa.. once broken, they will not going to trust you anymore.."

" Samalah macam untie.."

" yessss.. yaya tau untie memang macam itu.. thats why your sons memang baik-baik belaka.. they all know the do and don't, because you baik dan sporting dengan mereka.. i believe they all tak kan sampai hati nak sakitkan you selepas you dah beri 90% (banyak okay!) kepercayaan kepada mereka.. "

Jika ada diantara anda yang cuba untuk mengomel selepas membaca entry ini dengan menyelitkan isu-isu atau sentimen agama, sila berhenti, kerana aku sudah tahu.. dan tidak perlu diingatkan buat masa sekarang ini.. terima kasih.. xie xie nin..

hey, perbualan ini ialah di johor yang mana aku telah bercuti selama 3 hari 2 malam di JB.. aku pergi Singapore.. kalau aku rajin, aku akan ceritalah dekat engkau orang aktiviti aku sepanjang cuti ini yee.. aku tak biasa sebenarnya post entry tentang aktiviti aku sangat, aku segan.. huhueheh..

Sekian..

4 comments:

tirara said...

adakah ini termasuk anep juga? :O

Anonymous said...

takde pic dorg ke ???

Hati Kering Yang Menyayangi Pisang Sepi said...

tirara: hahahaha... ooo.. jgn risau, kami hanya mengusha the whole family dan keseksian anak2nya itu.. bukan awek itu semata2.. hanif amat setia.. jgn risau.. :D

cimon said...

nanti jgn lupe rajin2 mengupload pics kat Singapore ek (^v^)