orang tengah stalk

Wednesday, March 9, 2011

Mata aku ialah kegemaran aku, aku merasakan diri aku tidak perlu tempek bedak tebal-tebal macam pelakon opera cina, aku merasakan aku hanya perlu letak eyeliner dan maskara dekat mata, lip bum dan lip gloss yang berwarna natural di bibir dan sedikit blusher di pipi kasi terjojol sikit pipi tu..!! Barulah membuatkan aku berasa yakin untuk berdepan dengan orang-orang sekeliling. Aku tak over makeup kan?

Sekarang ini aku nak share maskara and eyeliner yang aku baru beli yang aku dah guna dalam hampir sebulan dan ternyata aku berpuas hati.


Untuk lebih info tentang maskara dan eyeliner pilihan aku ini, sila klik link ini:

Eyeliner kegemaran aku.
Maskara kegemaran aku.

Kau orang tahu kenapa aku suka? Sebab utamanya ialah, everytime aku nak solat, eyeliner dan maskara ini, senang gila babi nak ditanggalkan ketika aku berwuduk.. tak perlu pakai sabun bagai nak hilangkan.. tak percaya cubalah.. aku pun pelik, kata water proof tapi senang nak dihilangkan dan tidak akan mencomotkan muka kau.. ish, suka betullah aku dengan benda dua ketul ini.. :)

2 comments:

nangka said...

pinjam leh nida??? nak pakai laaa..mata aku ni kan menggoda sesangat..sgt sesuai dgn lisa suriani..hehe

Anonymous said...

hahah.lisa surihani tuh..