orang tengah stalk

Saturday, March 5, 2011

Sebelum ini aku pernah beria-ria nak tunjukkan gambar-gambar aku pergi Singapore dan lawatan aku ke Universal Studiokan? So aku pun dah berjaya mendesak my cousin untuk memberikan foto-foto tersebut.. so sekarang bersedialah untuk entry yang terpaling terbanyak tergambar terdan tertanpa tercaption terini tersebab teraku teramat termalas teruntuk termenulis.. kau tengok dan buatlah andaian sendiri, aku happy ke tak during that time yaa, tak kesah la kau orang nak cakap apa, kau orang ada otak kau orang fikir sendiri.. tak faham sila tanya, aku rajin, aku jawab..








Dari pagi buta sampai ke malam baru balik Malaysia. Macam kodok penatnya weh..
Okay bye!

5 comments:

zero said...

En Halim bapak u keR?

cimon said...

mcmane pics aku pon boleyy tersesat dlm pics ko? aiseyy...

hehehe (^v^)

p/s: hepi gilerr nampak (^_~)

Hati Kering Yang Menyayangi Pisang Sepi said...

Cimon : mmg aku sj je amek gambar dgn kungfu panda tu kasi tunjuk kat ko.. haha..

Zero : ohh.. beliau bukan ayah kandung saya.. tetapi sy sayang beliau :)

Liyana said...

awak..sepupu ke artis tu ker?
nk sign awk?

Hati Kering Yang Menyayangi Pisang Sepi said...

cik liyana : nak sign dia ehh.. tp sign di x menarik pun..