orang tengah stalk

Monday, July 12, 2010

Buih-buih Cinta

Memandangkan kereta saya berwarna putih, maka ianya amatlah senang untuk kelihatan kotor..

Saya memang suka cuci kereta dekat car wash dekat dengan Shell dekat2 dengan rumah saya ni..pada saya mereka cuci kereta saya dengan bersungguh2 dan mereka sangat lah ramahnya dengan saya, murah senyuman lagi..ye laa..saya ni dah kira macam regular customer depa laaa..

Kenapa saya rasa ia menenangkan?



Cuba lihat rajah di atas..

Macam tenang dan indah gila hidup saya di saat buih2 cinta itu menyelubungi kereta saya dan saya pula berada di dalam kereta saya..hilang semua serabut di hati..kebanyakan customer yang datang ke car wash tu prefer untuk keluar dari kereta tetapi tidak bagi saya kerana saya tidak mahu melepaskan ketenangan yang extreme seperti ni..

Mcm..waaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.. tenang nyaaaa.. cuci la kereta saya sampai kol 12 tengah mlm pleaseeee..

Sekian.. :)



5 comments:

BULAN said...

hahaha...hebat!!!buih2 cinta untuk WTG!!i loike it!!!

Hati Kering said...

hmmm..mmg bahagia ima..ibarat di hujani dengan cinta agung..ish..x dpt la nk di ungkapkan ngan kate2..

BULAN said...

xpayah ungkap paki kata2 tp biarla buih tu berkata2 sendiri..hahhaa

Fadzil said...

ehh awak suker kat bangla yg cuci tuh kerrr...

Hati Kering said...

taste sy insyaallah lelaki melayu laa..:)