orang tengah stalk

Monday, July 19, 2010

Mungkinkah Engkau dan Aku Sama Sahaja?

Hmmmm..aku tak nak attached apa-apa gambar untuk entry ni..sebab aku tak nak malukan siapa2 walaupun gambar itu sekadar gambar hiasan..

Aku baca paper last week dan terbaca laa satu part, di mana ada gambar perempuan, dia ditemuramah.. bertudung berjubah dan berpurdah, melayu yeeee..sgt obvious dia orang melayu..

Oklaa..I admit that she is beautiful..bertudung dan berpurdah..make-up tebal sangat..dah nama nya pun berpurdah..make-up mata dia je la yg aku boleh judge kan..dia make-up mata dia..hmmmm..memang sangat la macam nak pergi annual grand dinner company besar2 babe wacakap luuu!! Cantek sgt2 mata dia..memang menarik perhatian..dengan contact lens colour biru/kelabu nya..bulu mata lentik bagai macam boleh sangkut hanger baju, kulit lawa..ok..jubah cun siot..mesti mahal jubah tu..mmg cantik..aku mengaku..:)

Tapi..ntah kenapa aku terfikir..kenapa engkau pakai mcm ni? Aku tahu kau antara manusia terkaya di malaysia tapi kau pernah kata kau nak jadi manusia sederhana..tapi kenapa pakaian kau lebih over dari aku? kenapa pakaian kau lebih over dari Dato Siti bila dia perform kat atas pentas? Kenapa over sangat sayang? mata kau? over sangat..jubah kau, sarat sangat..Sederhana kah itu?

Ok laa..may be aku tak kenal kau..dan kenapa kau buat mcm tu semua..may be kau ada sebab kau sendiri..tak kenal maka tak cinta kan..tapi aku harap kau faham makna besederhana yg pernah kau war-war kan dl..siapalah aku ni..aku ni hanya manusia biasa yg serba kekurangan yg selalu memerhati dan berfikir dan menganalisis dan aku gunakan blog aku ni untuk meluahkan isi hati aku..

Cuma kadang-kadang, bila aku tengok kau, aku rasa kau dan aku sama sahaja..aku sexy kau pun sexy..maafkan saya :)

Ini pendapat aku yang ikhlas terhadap dia..aku mengalu-alukan pendapat orang lain juga.. :)

Sekian..

3 comments:

warisan melayu said...

siapakah yg ko maksudkan tu wahai cik anida...??

Hati Kering said...

adelaaa...hamba Allah tu..xnak la kasi tau..hehe..

Fakhrul said...

Mmg fitrah manusia kan, kadang2 percakapan x exactly sama dengan perbuatan. Niat dia mungkin dah ikhlas, tapi sometimes mayb boleh terpesong dgn nafsu untuk nampak cantik..jes mayb. ;)