orang tengah stalk

Saturday, September 4, 2010

Menerujakan!

Di sini aku lampirkan beberapa keping photo yang mana mereka menunjukkan perkara-perkara yang aku lalui semenjak dua menjak ini dan menerujakan aku..

Silalah tengok.. tak nak tengok, tok sah tengok..


Balik kampung last week and aku baru tahu yang adik lelaki aku sudah pandai merempit..hmm..ini mesti influence sepupu-sepupu dia setiap kali balik kampung ini..aku cakap dekat dia, dekat rumah nanti jangan pula engkau pergi bawa motor papa..polis merata-rata meronda dekat kawasan rumah kita..engkau tak dak lesen..hmm..aku harap sedikit sebanyak itu dapat mencuakkan beliau.. :P



Ini memang terbaik, pergi jalan-jalan dekat KL Central semalam bersama-sama rakan sekerja dan tiba-tiba aku terjumpa patung ini..macam Rozita Che Wan kan? Aku terus cakap dekat rakan-rakan aku itu..

"You!! Ini first time i tgk patung ber'aset' macam ini!"
"Eh ye laaaaaaaaaaaaaa..." <-- mereka amat agree sekali dengan aku.. :P "Eh ambil gambar i cepat.."


Gambar ini aku baru snap time bangun sahur tadi bila aku ternampak bear ini..Dan ini yang paling menerujakan dan nostalgik..ada apa dengan bear ini? Ini ialah teddy bear yang nenek aku belikan untuk aku dari aku belum umur setahun lagi okay!! Dan sekarang aku dah nak masuk 24 tahun okay!! Bear ini lebih kurang sebaya dengan aku weh!! Tahan gila babi ini bear dan nenek aku memang telah berjaya menjaga ini bear dengan baik sekali..

Cayunk nenek caye!! Muahhh!

More surprisingly, baju yang bear ini pakai ialah baju aku time baby okay!! Aku teruja betul ni weh!! Semuanya masih bertahan! wow! :D

Sekian dan Selamat Berpuasa..dah nk raya weh! :D

3 comments:

Fakhrul said...

gile ah umo bear dah lbh 2 dekad tu still tp menten lg. nway ur 1st pic sgt menerujakn! :)

Hati Kering Yang Menyayangi Pisang Sepi said...

hahahhaha..mmg menerujakan..i mmg suke naek moto okay walaupun org yg naek moto ini kdg2 amat annoying di jalan raya.. :P

cimon said...

24 tahun? kene sembur febreez kat bear nie...kasi wangi sikit!

hehe (^v^)

p/s: tak kasi name ke kat bear tu?