orang tengah stalk

Wednesday, September 8, 2010

Salam Lebaran :)

Assalamualaikum..

Semakin aku meningkat dewasa, semakin tiada rasa sangat keterujaan menyambut hari raya.. but still teruja laa sikit-sikit kan..kalau tak, tak kan aku sanggup berhabis beli baju raya..huahua!! Tapi baju raya aku satu pasang ja okay.. boleh rasa tak betapa aku tak berapa teruja sangat? haha!!

Hari raya pada aku, adalah hari untuk meraikan kemenangan aku berpuasa.. hari untuk merapatkan semula relationship dengan siapa-siapa sahaja yang sudah lama tak jumpa.. pagi-pagi je la excited sikit.. dah tengahari nak ke petang, ketiak dah berpeluh, hilang dah mood.. tahu nak tidur jaa.. :P

Dah ada blog, aku wish lah dalam blog ini, membazir ja kalau tak wish..

Kepada pembaca-pembaca blog aku (walaupun tak la ramai kan), Aku nak mengucap kan,

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin (amat cliche kalau engkau buat lawak pasal 'batin' itu okay, so tak yah buat).
Semoga Aidilfitri kali ini, memberi seribu makna buat kau orang..

dan... (dalam keadaan blushing tak ingat)

lalalalalalaaaaaaa.. tiada sebarang penerangan akan dilampirkan untuk rentetan rajah yang dua terakhir ini kerana aku dah teramat over-excited.. bunga itu.. ermmm.. haishhh.. *blushing*.. long distance ini tak dak la sucks sangat kalau pandai handle.. but still sucks laaa.. R.I.N.D.U.. Ape ni weh??!!!

Sekian..








3 comments:

BULAN said...

long distance ini tak dak la sucks sangat kalau pandai handle.. but still sucks laaa.. R.I.N.D.U.. Ape ni weh??!!!


hahhaa..ayat yg last ni i suka sangat..i sedang mengalami long distance ni tp tgh cuba jadi pandai nak handle la ni..huhuhu..

RINDU itu anugerah...:)

selamat hari raya..

cimon said...

hahaha (^v^)

mcm lawak gak para terakhir tuh!!

hehehe (^v^)

control macho...jgn tak control !!!

p/s: selamat hari raya jugak

Hati Kering Yang Menyayangi Pisang Sepi said...

yup!! RINDU itu anugerah.. :)