orang tengah stalk

Wednesday, June 2, 2010

Aku Memang Jealous Gila Babi


Pagi tadi bf aku kejut aku suboh..suka gila babi kot kena kejut dengan orang yang kita sayang..
Masuk dalam kereta nak pergi kerja, we were on the phone again..hehe..

Tiba2 mood aku jadi sangat spoiled bila dia cakap pasal perempuan lain..At first, aku puji that girl cute , pastu dia pulak mengada2 g cakap, konon dia nak keluar dengan minah tu dan bla..bla..bla...aku tahu..tahu sangat dia gurau..dia suka gurau..tp AKU JEALOUS GILA BABI..walaupun ianya hanya sekadar gurauan manja2 di pagi hari..

Owh, may be aku dah nak period yeahhh..pada ketika ini, bf aku tidak boleh membuat kesilapan walaupun sedikit..jika tidak aku akan merajuk dan rasa nak menangis sangat2..dan aku merajuk sebab nak dia pujuk aku..best sangat kena pujuk..hehe..bila aku dah start nak merajuk dan merepek, dia pujuk tapi jika seakan2 tiada kemajuan, dia akan ambil keputusan untuk end our phone conversation bagi mengelakkan kemerepekan yang berlanjutan dari aku yang jealous macam babi ini..nak kasi aku cool dulu la kot.. kira macam dia pulak dahhh yang merajuk..aduiii..
tp i mmg jelous la u!!!!

Jealous sebab apa eh? sbb Aku sayang dia laaa.. :)

Sekian..

8 comments:

warisan melayu said...

kata hati kering nida...??? ko langgo jer ape yg ada...jgn nangis2...

Meera Fadzil said...

ek eleh..konon x suke mende standard..ni cte2 bf ni blog stendet la ni weh..yekkk

Fadzil said...

itu dia dah kasi clue....indirect kick.

Fadzil said...

lelaki kalo duduk jauh dan cakap camtuh...maknanya dia nak kasi tau sesuatu... cuma sbb dan lama kawan...jadi dia tgk keadaan yg sesuai.
kalau sayang xkan pepagi nak sakitkan hati GF..

(x approve pun x per )

warisan melayu said...

uncle fadzil,

agak2nyer la kan, ape yer clue tu..?? hehe

p/s: baik ko cepat2 tangkap clue tu...klu x, terseksa jiwa ko nnt..wakakaka

Hati Kering said...

ish..jgn cebok la rais..kite x leh wat prejudgement begitu yeee.. buat baik di balas baik..lelaki baik tok pompuan baik..:)

warisan melayu said...

hahaha...

naseb baik aku jahat..so, aku ni layak utk ppuan jahat la yerk?? kihkih

cahaya said...

ya btuiii...jeles sbb sayang ler...huhu