orang tengah stalk

Monday, June 7, 2010

Apa Yang Lebih Sakit Dari Period Pain?

Sakit yang paling sakit dan lebih sakit dari period pain ialah apabila hati kau terluka tapi kau cuba berlakon ceria..konon2 sangat2 positive..konon2 kuat boleh hadapi kedukaan itu..padahal mata dah berkaca..tekak dah sakit2 nk nangis..

Sakit gila babi wehhhhhh..

'Hati Terluka' pada definition aku ialah terluka yang amat parah dan susah gila nak sembuh.. :(

Sekian..

11 comments:

cahaya said...

huargghhhh!!!!saye mengalami penyakit luka berdarah dalm ati ni...tolongggg!!!!

warisan melayu said...

owh nida...

aku ada penyelesaian bg permasalahan ko ni....

ko gi cari 'dokter cinta', pasti ko kan temui ubat yg dharapkan...

Hati Kering said...

rais..kau xkan dpt selesai kan..

ima anda harus mendapatkan rawatan dgn segera..bahaya penyakit ini..boleh merebak..

warisan melayu said...

beb,
aku ada kenal 2 3 org dokter cinta..pergh, sekali ko kena ayat, cair mair ko dibuatnya, dr ko benci btl terus ko syg terus...hoho, serius beb...ko xkan dpt melupakannya....

p/s:: pakai buang?? bgus gak ko wat entry tajuk ni..wakaka

Hati Kering said...

Aku x perlukan doktor cinta..cuma kembali kan cinta ku kepangkuan ku shj..

warisan melayu said...

bagus2...

nasihat aku, jgn la mendekati dokter cinta, once ko hampiri, merana hidup ko spjg masa....hukhuk

Meera Fadzil said...

Apa Yang Lebih Sakit Dari Period Pain?

aku taw! saket nak bersalin!

Hati Kering said...

icik..masalah nye aku belom rs saket bersalin lg..wat mase skang ni saket ni laa yg aku rs..

rais..sila jgn perahsantan..:P

warisan melayu said...

nida:: wakakakaka....tpkan nida, aku rasakan paling sesakit ialah diseksa dgn api neraka wooo...hukhuk...xsanggup daku menghadapinya....

Hati Kering said...

ohhh itu sudah semesti nye beb!

warisan melayu said...

aku sgt suka ko punya current pict...baru betul digelar bloggers...